Blagovne znamke

 

 

   

 

Cebe - težka kategorija športnih očal
Znamka športnih očal, katere ime CB se je preimenovalo v CeBe na pobudo g. Carla Benza, ustanovitelja Mercedez-Benz. Dal si je izdelati očala za vožnjo zase in svojega psa, saj takratni šprtni avtomobili niso imeli vetrobranskih stekel.
Danes so ena vodilnih znamk šprtnih očal za šport v gorah.
www.cebe.com

   

 

BOLLE - za vašo zaščito
Blagovna znamka stara stoletje, ki je danes v svetu športnih očal poznana po vrhunskih tehnoloških rešitvah pri zaščiti vida in drznih oblikah očal. Številka 1 za športnike in nešportnike - za vsakogar primeren model !
www.bolle.com

 

   

 

LEVEL - ogreje roke v mrzlih dneh
Level rokavice slovijo kot najbolj inovativne rokavice v svetu zimskih športov. Level je bil prvi izdelovalec rokavic za deskanje na snegu, Level rokavice so samosvoje, drugačne, predvsem pa izdelane iz najboljših materialov po najvišjih kvalitetnih standardih.
www.levelgloves.com

   

 

Pred desetimi leti sta brata Jacobs v ZDA narisala Jaka ( Jake ), ki izraža njun pogled na življenje ter neizmerni optimizem. Z njunim sporočilom se v celoti ujemajo tudi nazori našega podjetja, zato smo se z veseljem odzvali klicu po sodelovanju. Life is good je danes v ZDA ena izmed najhitreje rastočih blagovnih znamk. Njihovemu pohodu po Evropi pa smo se že na začetku pridružili tudi mi – in upamo tudi vi. DELAJ KAR SE TI LJUBI IN LJUBI KAR DELAŠ
www.lifeisgood.com

   

BOLLE SAFETY – čas je, da osvežite svoj pogled na zaščito oči.
Več kot stoletje ima Bolle samo en cilj – v vseh delovnih okoljih maksimalno zavarovati oči in vid uporabnikov. Z novimi iznajdbami in visoko tehnologijo, nam uspeva, da iz leta v leto premikamo standarde zaščite vse višje. Dejstvo, da Bolle proda več kot 4 milijone tehnološko vrhunskih zaščitnih očal na leto, je nedvomno največje priporočilo.
www.bolle-safety.com

   

 

BEYOND X - smučarska oblačila za profesionalce na snegu
Oprema, ki zdrži, oprema, ki jo oblikujete sami, jo lahko naročate iz sezone v sezono, oprema, ki se ne kupi v trgovini, marveč je namenjena klubom, šolam, skupinam - vsem, ki se zadržujejo na snegu in v mrazu. Ogromno referenc iz cele Evrope in domačih smučišč, je garancija za kvaliteto.
www.beyondx.com

   

 

S to blagovno znamko športnih sončnih očal smo prisluhnili predvsem potrebam tekačev in kolesarjev. S svojo majhno težo ter ergonomsko obliko zagotavljajo športnikom, ki se gibajo v naravnem okolju, zaščito oči pred vplivi škodljivih sončnih žarkov ( UV ), vetrom ter pred fizičnimi poškodbami ( veje, insekti ). R-TEAM – tekmovalni videz z zaščito -Racing Spirit with Protection
(v okviru te blagovne znamke imamo možnost, da očala proizvedemo tudi za vas oziroma za vašo blagovno znamko. Personalizirajte si vaš pogled v svet ! )

   

 

Od planinarjenja do outdoor lifestyla in vrhunskega športa
Finska blagovna znamka, ki se imenuje po najvišjem vrhu na Finskem, je bila ustanovljena leta 1972. Od takrat naprej navdušuje športnike in vse, ki preživljajo prosti čas v naravi, s svojo tehnično dovršeno opremo. Danes je Halti sinonim za vrhunsko opremo v širokem spektru športov od smučanja, teka na smučeh, golfa, kolesarjenja, deskanja do pohodništva in plezanja. www.halti.com

   

 

Bled - Šport ob jezeru
Tek okrog blejskega jezera je edinstvena izkušnja uživanja v urbani naravi. Z organizacijo teka smo naredili sinergijo med turistično blagovno znamko Bled, športno prireditvijo ter vrhunskimi športniki kot ambasadorji Slovenije oziroma v tem primeru Bleda. Vsako leto, tretjo nedeljo v septembru, bomo teku dodali tudi humanitarno noto, saj bomo prihodke od štartnine in posebnih akcij, vedno donirali dobrodelnim organizacijam. Bolle – z vami na teku in v naravi. Vedno! 
www.sport-bled.si